آبله مرغان اطفال - An Overview

همانطور که در مقاله به آن اشاره کردیم هر فرد در طول زندگی خود یکبار به بیماری آبله مرغان مبتلا می‌شود. آبله مرغان یک بیماری به شدت واگیردار است. استفاده از پماد برای تسکین خارش ایجاد شده از تاول‌های موجود روی پوست یکی از راه‌های درمان است. لوسیون کالامین، وازلین و لوسیون‌های خارش بدون عطر از بهترین پماد ها برای آبله مرغان و کاهش التهابات پوستی هستند.

سپس کمی آب لیمو و عسل اضافه کنید. (یک قاشق سوپ خوری) مخلوط را دوبار در روز بنوشید.

ببینید! ببینید / اولین تصاویر از درگیری پهپادهای ایرانی با پدافند اسرائیل در آسمان تل‌آویو ببینید / تصاویری از موشک‌های ایرانی بر فراز آسمان بصره ببینید / تصاویری از پهپادها در آسمان بهبهان خوزستان ببینید / غیررسمی؛ فیلم‌هایی از پرواز پهپاد‌ها در غرب کشور تماشا کنید: «صدیقِ پایداریون» پُشت‌گرم به دولت پایداری تماشا کنید: نماد احیای «دایال آپ» در ایران / برکناری زارع پور، بزرگترین کمکی که مجلس می تواند به رئیسی بکند ببینید / لحظه ورود شهرک‌نشینان اسرائیلی به یک روستای فلسطینی آرشیو

اگر با خارش به تاول‌ها آسیب نزنیم، خودبه‌خود خشک می‌شوند و روی آنها دَلَمه‌هایی پدیدار می‌گردد و در نهایت ترمیم صورت می‌پذیرد.

لوسیون کالامین، وازلین یا یک لوسیون بدون عطر و ضد خارش از جمله پمادهای مناسب برای آبله مرغان است. از آنجایی که عامل ایجاد آبله مرغان ویروس است دقت داشته باشید که از پمادهای آنتی بیوتیکی روی پوست کودک خود استفاده نکنید مگر با تشخیص و تجویز پزشک مورد استفاده قرار بگیرد.

دارو های مهم موضعی عبارت است از آسیکلوویر و زینک اکساید

در حالی که با جوش‌های کوچک شروع می‌شوند، به تاول‌های پر از مایع تبدیل می‌شوند. با گذشت زمان این تاول‌ها شکسته می‌شوند و زخمی‌باز می‌گذارند که در نهایت خشک می‌شود.

حجامت کردن (به خصوص حجامت عام و کبد. جای حجامت به شدت بیماری بستگی دارد که باید توسط افراد متخصص در این زمینه انجام شود)

آبله مرغان بیماری است که توسط ویروس ایجاد می‌شود و برخی داروها مانند داروهای آنتی بیوتیک روی آن تاثیر ندارند. از زمان تولید واکسن آبله مرغان میزان ابتلا به این بیماری بسیار کاهش پیدا کرده است.

استفاده از مطالب اختصاصی سایت چه چیزی برای آبله مرغان خوب است نمناک در سایر رسانه ها فقط با کسب مجوز امکان پذیر است.

با این حال، اگر آبله مرغان شما خیلی حاد باشد، ممکن است برای از بین بردن جای جوش‌های آن به درمان نیاز داشته باشید.

دکترتو یک وب‌سایت سلامت‌محور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کرده‌است. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبت‌دهی پزشکان، سعی می‌کنیم با تولید مقاله‌های علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.

بروز برجستگی‌های صورتی یا قرمز (پاپول‌ها)، که طی چند روز از بین می‌روند. (دون دون شدن پوست)

سپس هر ۶ تا ۸ هفته یکبار جای زخم را با اسید هیالورونیک پر می‌کنیم تا زمانی که جای جوش آبله مرغان برطرف شود. سابسیژن ممکن است نیاز به تکرار داشته باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *